A Célom a feladatod

Miután a Legfelsőbb felismertette és elfogadtatta velem, hogy semmi jogom nincs az életemet ésszerűen magam rendezni, hogy nincs jogom válogatni, mi is lenne számomra logikusan a jobb megoldás, utána 2015. június 19-én hajnalban, Nagyváradon, ezzel az üzenettel látott el:

Amikor a tökéletlenségbe leküldtelek, akkor megáldottalak sok, sok tökéletes tulajdonsággal és képességgel. Mondhatnám elárasztottalak tökéletességgel. Igen, egy jó adag isteni képességgel küldtelek a Földre. Ezeket mostanáig te elsősorban arra használtad, hogy felismerd és meglásd a világ tökéletlenségét, azután pedig el is ítéld a világ tökéletlenségét. Mindezt még csak nem is azzal a szándékkal tetted, hogy megvilágosítsd a világot, hanem csak azért, hogy a fölényességedet kimutasd. Ezáltal Áldásommal kérkedtél, mondhatnám azt is, hogy visszaéltél.

Minden emberi lény, még azok is, akik kizárólag a tökéletlenség skáláján belül élnek, elutasítják, akár támadják is a náluknál tökéletlenebbet, illetve az általuk vélt tökéletlenebbet. Ezt azért teszik, hogy saját tökéletlenségüket leplezni próbálják, miközben nem veszik észre, hogy egyre mélyebbre fúrják önmagukat a tökéletlenségbe. Így jártál te is, kritizálva a világot megtanultad a tökéletlenséget, és nem az isteni tulajdonságaidat éled, amelyek rendelkezésedre állnának, hanem buzgón megteremtetted a saját tökéletlenségedet.

Most eljött az ideje gyermekem, hogy az isteni képességeidet, a tökéletességedet ne vedd számításba, amikor a világot kiértékeled. Meg kell tanulnod alázatosságoddal, az isteni jellemzőid mögött, illetve azok alatt élni, azért, hogy mind a saját, mind pedig a világ tökéletlenségét minden elutasítás nélkül elfogadd, átöleld, sőt magadénak érezd. Azonosulnod kell vele, mert csak így tudod a Célomat megvalósítani.

Az én Célom és a te feladatod egyek. Gyermekem veled és általad, ugyanúgy, mint mások által is, azért küldtem tökéletességet a síró, szenvedő Bolygóra, hogy azt megoszd vele, illetve hogy azt átadd neki, hogy belevidd a Föld-tudatba. Te csak a futár vagy, de nem a bíró. Nem kritizálni és emberi igazságot tenni küldtelek a Földre. Azt ott már milliárdok gyakorolják. Nem az a dolgod, hogy hemperegj a világ mocskában, hanem az, hogy a Tökéletességemmel, amelyet hordozol, megtisztítsd azt.

Tehát ami benned tökéletes, az Én vagyok és azt a világnak küldtem általad. Ne kritizáld a tökéletlen világot, hanem megértéssel és részvéttel azonosulj vele, mert csak így tudsz Engem átadni neki. Soha nem leszel képes Engem kinyilvánítani nekik, ha azt éled, amik ők, a tökéletlenséget. Engem csak a tökéletesség-élet nyilváníthat ki. Ha az istentelent éled, mit ér az összes isteni képesség és tökéletesség? Ha nem éled a tökéletlenség közepette a tökéletességet, akkor minden hiábavaló, minden kárba veszett egy elpocsékolt életben. A Célom és Szándékom legyőzhetetlen, megállíthatatlan. Ha te nem teszed meg, amit rád bíztam, megteszi más.

Gunagriha

 

Témák a Belső Iskolában                           Levelek a Belső Iskolában>>

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy spirituális útja