Hogyan csatlakozhatsz?

belso_iskola_logo_vektor_CMYK_2Ha elolvastad a Belső Iskola célját, lényegét, valamint a feltételeket a részvételhez, és el tudod azokat fogadni, akkor kérlek írj egy levelet Gunagrihának (email cím alul)

Ebben írd meg, hogy elfogadod a feltételeket és szeretnél belépni, továbbá írd le, hogy ki vagy, hol élsz, hogyan találkoztál Sri Chinmoy-jal és miért akarsz velünk tartani. Írj egy pár adatot magadról, azokat Gunagriha senkinek nem adja tovább. Úgy mint cím, tel, szül dátum, hobby stb. Ha nem küldesz adatot, nem probléma. Itt semmi erőszak nincs.

Megkérünk küldj magadról egy fényképet is, akkor Gunagriha meditációban felajánl a Mesternek, és ez a kép jelenik meg majd a fórumon a neved mellett.
A Belső Iskolát Gunagriha és a tanítvány társai szervezik önkéntes felajánlásból. Ezért csak a nyomtatott anyagoknak van anyagi vonzata.

Van egy zárt fórum oldalunk, ahol egymás között kapcsolatot tudunk tartani. Tervünkben van az is, hogy személyes találkozókat szervezzünk. Budapesten a belső iskolásokkal minden kedden tartunk meditációkat.
Szabad elhatározással, ahogy belépsz az iskolába, ugyanúgy ki is léphetsz bármikor és minden adatodat kitörüljük. Senki, soha nem zaklat tovább. A tanácsadás, az inspiráló levelek és írások tőlünk, minden ingyenes. Az oktatás is ingyenes! Jó lenne meg legyen a NEM TITOK könyved, mert ezek az írások az iskola alapdolgait is tartalmazzák.

Ha szeretnél csatlakozni, és részese lenni a változásnak, akkor írj a következő email címre:

gunagriha@gunagriha.hu
malaya27@zoho.com

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy spirituális útja

sorsnavishop banner